Suppen op schiermonnikoog

Suppen Schiermonnikoog

KWALITEIT

Chris vindt kwaliteit uiterst belangrijk. Als klant vindt je dit in elk detail terug. De zorg voor de materialen, omgeving, maar vooral de hoge kwaliteit voor klantvriendelijkheid

BELEVING

Op het strand wil je de wind door je haren, de zon in je ogen en terugkomen met het zand overal. Wij zien het als onze taak om voor iedereen, jong en oud, deze beleving mee naar huis te geven.

PERSOONLIJK

Niets is fijner dat dat je als klant weet met wie je contact hebt, dit geeft vertrouwen. Voor ons een speerpunt. Daarom zul je Chris altijd herkennen (ja, hij heeft echt zo’n grote lach en een kaal hoofd) en weet je bij wie je terecht kan voor al je vragen. We helpen graag!

suppen Schiermonnikoog

waarom Suppen?

Suppen op de Noordzee bij Schiermonnikoog geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Na de instructies en uitleg van veiligheid, pak je de SUP op en kun je zelfstandig peddelen. We gebruiken de SUP’s voor losse verhuur, maar kan natuurlijk ook als combinatie activiteit worden gebruikt. Reserveer dus een SUP voor als je op vakantie bent of als onderdeel van jouw bedrijfsuitje. Het Suppen op de Noordzee is anders dan Suppen op een meertje of in de grachten. Je krijgt bij ons te maken met stroming (eb en vloed), hogere golven en branding.

soorten SUP’s

Lichte SUP’s: Voor lichtere personen of kinderen hebben we kleinere SUP’s. Deze zijn makkelijker te besturen en lichter.

Inflateble SUP’s: Deze opblaasbare SUP’s worden standaard gebruikt

Familie SUP: Met het hele gezin of vrienden op één SUP? Dat kan. Deze SUP is 5 meter lang en 1,5 meter breed. Hier kunnen maximaal 6 volwassenen op Suppen.

Suppen SCHIERMONNIKOOG

OP DE NOORDZEE BOVEN SCHIERMONNIKOOG

en verder …

HOGERE GOLVEN

Door de korte hogere golven van de Noordzee is het bij de start erg lastig om op je SUP te kunnen blijven staan. Daarom leren we je eerst balans te krijgen door op je knieën te peddelen. Daarna kan je pas gaan staan.

STROMING (EB EN VLOED)

Elke dag hebben we te maken met stroming. We zullen je vertellen wat stroming doet en hoe hier mee om te gaan. Niet altijd is het Suppen op Schiermonnikoog mogelijk/ slim. Dit heeft voornamelijk te maken met de stroming. Uiteraard adviseren wij jullie hierover.

BRANDING

Naast het Suppen leren we je ook oe het Suppen in de branding werkt. De branding maakt het Suppen spectaculair. Dit vereist wel wat oefening, maar als je de smaak te pakken hebt kan je golfsurfen op een SUP.

uitdaging
fysieke inspanning
fun

Prijzen & Informatie

don’t think, just do it

Prijs

€20,- per SUP per uur

duur

1 uur, inclusief uitleg

wanneer

By Mooie dagen

windkracht

t/m 3 bft

reserveer direct

en ontvang jou perfecte dag uit!


locatie

badweg 92
Schiermonnikoog

bel / e-mail ons

+31 6 2410 34 52
info@bychrisopschier.nl

openingstijden

bel / e-mail kan altijd!

1 april t.m. herfstvakantie
vakanties, weekenden en bijzondere dagen altijd open. Overige dagen op aanvraag

winterseizoen – mobiel aanwezig

volg ons


Facebook-f


Youtube


Instagram

nog meer leuks

welke activiteit op schiermonnikoog kies jij?

suppen Schiermonnikoog

Suppen op schiermonnikoog Suppen Schiermonnikoog KWALITEIT Chris vindt kwaliteit uiterst belangrijk. Als klant vindt je dit in elk detail terug. De zorg voor de materialen, omgeving, maar vooral de hoge kwaliteit voor klantvriendelijkheid BELEVING Op het strand wil je de wind door je haren, de zon in je ogen en terugkomen met het zand overal. […]

Blokarten of strandzeilen op Schiermonnikoog is een prachtige manier om de kracht van de wind om te zetten in snelheid. met een beetje wind, vlieg je al snel over het strand. Het is uitdagend, spannend en tegelijkertijd eenvoudig te leren.
Kun je al zeilen of Blokarten? Dan is een minieme uitleg voldoende om meteen aan de slag te kunnen. Maar ook voor beginners is blokarten zo te leren. Binnen 10 minuten rij je al zelfstandig over het strand van Schier!

Verder lezen

Schuilt er in jou een ware avonturier en heb je altijd al willen deelnemen aan Expeditie Robinson? Dan is dit dé kans! Net zoals bij het gelijknamige, populaire televisieprogramma wordt ook bij onze Expeditie Schierin team gestreden voor de overwinning. Hindernisbanen, immuniteitsproeven en naturllijk een finale proef. Een avontuurlijke, uitdagende activiteit voor de echte strijders!

Verder lezen