HET ULTIME STOEIEN MET DE ELEMENTEN

POWERKITEN / VLIEGEREN

Chris vindt kwaliteit uiterst belangrijk. Als klant vindt je dit in elk detail terug. De zorg voor de materialen, omgeving, maar vooral de hoge kwaliteit voor klantvriendelijkheid

Op het strand wil je de wind door je haren, de zon in je ogen en terugkomen met het zand overal. Wij zien het als onze taak om voor iedereen, jong en oud, deze beleving mee naar huis te geven.

Niets is fijner dat dat je als klant weet met wie je contact hebt, dit geeft vertrouwen. Voor ons een speerpunt. Daarom zul je Chris altijd herkennen (ja, hij heeft echt zo’n grote lach en een kaal hoofd) en weet je bij wie je terecht kan voor al je vragen. We helpen graag!

powerkiten schiermonnikoog

waarom?

Powerkiten Schiermonnikoog – Bijna iedereen heeft wel eens gevliegerd tijdens een dagje op het strand. Wil je liever wat meer actie? Bij ons kun je een workshop Powerkiten volgen op het strand van Schiermonnikoog. Powerkiten lijkt op vliegeren, maar is een stuk uitdagender. Je bestuurt de vlieger met meerdere lijnen en als je het een beetje in je vingers hebt, krijg je tijdens de workshop een steeds grotere kite: voor nog meer power, actie en uitdaging. Je stapt van het strand als een volleerd vliegeraar. 

voor wie?

Een workshop powerkiten is geschikt voor zowel de jonge avonturiers als voor de oudere waaghalzen. Je kunt bij ons in je eentje terecht, maar ook met je hele gezin, team of bedrijf. Wij passen de activiteit graag aan zodat het goed past bij jullie tijd op Schiermonnikoog. Heb je iets in gedachten dat je graag wil leren? Laat het ons weten! 

verder ...

Om je zo goed mogelijk te laten kennismaken met de kitesport, hebben wij een groot assortiment powerkites van Peter lynn, HQ, Wolkenstürmer en meer. Met een voor jou geschikte kite leer je alles over het besturen van je kite. Tijd voor Powerkiten op Schiermonnikoog? Met onze krachtige powerkites ervaar je (wat een beetje) wind kan doen! Durf jij het aan?

uitdaging
fysieke inspanning
fun

Prijzen & Informatie

don't think, just do it

Prijs

€22,50 per persoon

duur

1 uur

wanneer

het hele jaar door

windkracht

1 – 7 Bft, 3 tot 45 knopen

reserveer direct

en ontvang jou perfecte dag uit!

locatie

badweg 92
Schiermonnikoog

openingstijden

bel / e-mail kan altijd!

1 april t.m. herfstvakantie
vakanties, weekenden en bijzondere dagen altijd open. Overige dagen op aanvraag

winterseizoen – mobiel aanwezig

nog meer leuks

welke activiteit op schiermonnikoog kies jij?

Blokarten of strandzeilen op Schiermonnikoog is een prachtige manier om de kracht van de wind om te zetten in snelheid. met een beetje wind, vlieg je al snel over het strand. Het is uitdagend, spannend en tegelijkertijd eenvoudig te leren.
Kun je al zeilen of Blokarten? Dan is een minieme uitleg voldoende om meteen aan de slag te kunnen. Maar ook voor beginners is blokarten zo te leren. Binnen 10 minuten rij je al zelfstandig over het strand van Schier!

Verder lezen

suppen Schiermonnikoog

Suppen op schiermonnikoog Suppen Schiermonnikoog KWALITEIT Chris vindt kwaliteit uiterst belangrijk. Als klant vindt je…

Verder lezen

Schuilt er in jou een ware avonturier en heb je altijd al willen deelnemen aan Expeditie Robinson? Dan is dit dé kans! Net zoals bij het gelijknamige, populaire televisieprogramma wordt ook bij onze Expeditie Schierin team gestreden voor de overwinning. Hindernisbanen, immuniteitsproeven en naturllijk een finale proef. Een avontuurlijke, uitdagende activiteit voor de echte strijders!

Verder lezen