avontuur & actie op Schiermonnikoog

expeditie schiermonnikoog

Chris vindt kwaliteit uiterst belangrijk. Als klant vindt je dit in elk detail terug. De zorg voor de materialen, omgeving, maar vooral de hoge kwaliteit voor klantvriendelijkheid

Op het strand wil je de wind door je haren, de zon in je ogen en terugkomen met het zand overal. Wij zien het als onze taak om voor iedereen, jong en oud, deze beleving mee naar huis te geven.

Niets is fijner dat dat je als klant weet met wie je contact hebt, dit geeft vertrouwen. Voor ons een speerpunt. Daarom zul je Chris altijd herkennen (ja, hij heeft echt zo’n grote lach en een kaal hoofd) en weet je bij wie je terecht kan voor al je vragen. We helpen graag!

waarom?

Schuilt er in jou een ware avonturier en heb je altijd al willen deelnemen aan Expeditie Robinson? Dan is dit je kans! Ook bij onze Expeditie Schier wordt in teams voor de overwinning gestreden. Geen zorg: je hoeft niet op een onbewoond eiland te overleven, maar we hebben wel hindernisbanen, immuniteitsproeven en natuurlijk een finale proef. Expeditie Schier is een avontuurlijke en uitdagende activiteit! 

voor wie?

De Expeditie Schiermonnikoog kan worden gespeeld door groepen vanaf 15 personen. Leuk als vrijgezellenuitje of teamuitje. En ook erg geschikt voor gezinnen en families.  

en verder ...

Je kunt Expeditie Schier winnen door als team samen te werken aan verschillende proeven. Onze expeditie vindt altijd plaats op het strand en in de duinen.

Na het samenstellen van je groep, maak je een overwinners strategie! Hiermee trek je ten strijde. In teams van 6 à 7 personen strijd je tegen de andere teams. De hele expeditie draait om zo veel mogelijk proeven winnen en de hele expeditie in een zo snel mogelijke tijd af te leggen.

uitdaging
Competitief
fysieke inspanning
fun

Prijzen & Informatie

don't think, just do it

Prijs

Groepen €25,- per persoon

duur

1,5 – 2 uur, inclusief uitleg en begeleiding

wanneer

het hele jaar door

windkracht

niet van belang

reserveer direct

en ontvang jou perfecte dag uit!

locatie

badweg 92
Schiermonnikoog

openingstijden

1 april t/m herfstvakantie
vakanties, weekenden en bijzondere dagen altijd open. Overige dagen op aanvraag

winterseizoen – mobiel aanwezig

nog meer leuks

welke activiteit op schiermonnikoog kies jij?

suppen Schiermonnikoog

Suppen op schiermonnikoog Suppen Schiermonnikoog KWALITEIT Chris vindt kwaliteit uiterst belangrijk. Als klant vindt je…

Verder lezen

Blokarten of strandzeilen op Schiermonnikoog is een prachtige manier om de kracht van de wind om te zetten in snelheid. met een beetje wind, vlieg je al snel over het strand. Het is uitdagend, spannend en tegelijkertijd eenvoudig te leren.
Kun je al zeilen of Blokarten? Dan is een minieme uitleg voldoende om meteen aan de slag te kunnen. Maar ook voor beginners is blokarten zo te leren. Binnen 10 minuten rij je al zelfstandig over het strand van Schier!

Verder lezen

Schuilt er in jou een ware avonturier en heb je altijd al willen deelnemen aan Expeditie Robinson? Dan is dit dé kans! Net zoals bij het gelijknamige, populaire televisieprogramma wordt ook bij onze Expeditie Schierin team gestreden voor de overwinning. Hindernisbanen, immuniteitsproeven en naturllijk een finale proef. Een avontuurlijke, uitdagende activiteit voor de echte strijders!

Verder lezen