powerkiten & blokarten / strandzeilen

Combinatie workshop

Chris vindt kwaliteit uiterst belangrijk. Als klant vindt je dit in elk detail terug. De zorg voor de materialen, omgeving, maar vooral de hoge kwaliteit voor klantvriendelijkheid

Op het strand wil je de wind door je haren, de zon in je ogen en terugkomen met het zand overal. Wij zien het als onze taak om voor iedereen, jong en oud, deze beleving mee naar huis te geven.

Niets is fijner dat dat je als klant weet met wie je contact hebt, dit geeft vertrouwen. Voor ons een speerpunt. Daarom zul je Chris altijd herkennen (ja, hij heeft echt zo’n grote lach en een kaal hoofd) en weet je bij wie je terecht kan voor al je vragen. We helpen graag!

waarom?

Wil je zowel Powerkiten als Blokarten? Dan is deze gecombineerde workshop iets voor jou. We gebruiken verschillende modellen vliegers. We beginnen met de kleintjes en eindigen met spectaculaire Powerkites. We volgen natuurlijk jouw tempo. Vervolgens krijg je uitleg over hoe je in de Blokart moet rijden. Nu kun je je op het strand uitleven! 

voor wie?

In principe is de gecombineerde workshop voor iedereen leuk en is uitermate geschikt voor groepen. We hebben een ruime hoeveelheid Blokarts en Powerkites tot onze beschikking. Door het Blokarten te combineren met Powerkiten, is iedereen actief en staat niemand aan de kant toe te kijken.

en verder ...

Voor de vakantiegangers en dagtoerisme leuk als afwisseling.  Natuurlijk kunnen we voor groepen ook andere combinaties tussen activiteiten maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en prijzen!

uitdaging
fysieke inspanning
fun

Prijzen & Informatie

don't think, just do it

Prijs

€40,- per persoon

duur

minimaal 2 uur, inclusief uitleg en begeleiding

wanneer

het hele jaar door

windkracht

3 – 6 Bft, 6 tot 32 knopen

reserveer direct

en ontvang jou perfecte dag uit!

locatie

badweg 92
Schiermonnikoog

openingstijden

bel / e-mail kan altijd!

1 april t.m. herfstvakantie
vakanties, weekenden en bijzondere dagen altijd open. Overige dagen op aanvraag

winterseizoen – mobiel aanwezig

nog meer leuks

welke activiteit op schiermonnikoog kies jij?

Blokarten of strandzeilen op Schiermonnikoog is een prachtige manier om de kracht van de wind om te zetten in snelheid. met een beetje wind, vlieg je al snel over het strand. Het is uitdagend, spannend en tegelijkertijd eenvoudig te leren.
Kun je al zeilen of Blokarten? Dan is een minieme uitleg voldoende om meteen aan de slag te kunnen. Maar ook voor beginners is blokarten zo te leren. Binnen 10 minuten rij je al zelfstandig over het strand van Schier!

Verder lezen

suppen Schiermonnikoog

Suppen op schiermonnikoog Suppen Schiermonnikoog KWALITEIT Chris vindt kwaliteit uiterst belangrijk. Als klant vindt je…

Verder lezen

Schuilt er in jou een ware avonturier en heb je altijd al willen deelnemen aan Expeditie Robinson? Dan is dit dé kans! Net zoals bij het gelijknamige, populaire televisieprogramma wordt ook bij onze Expeditie Schierin team gestreden voor de overwinning. Hindernisbanen, immuniteitsproeven en naturllijk een finale proef. Een avontuurlijke, uitdagende activiteit voor de echte strijders!

Verder lezen