snelheid op schiermonnikoog

Buggy kiten

Chris vindt kwaliteit uiterst belangrijk. Als klant vindt je dit in elk detail terug. De zorg voor de materialen, omgeving, maar vooral de hoge kwaliteit voor klantvriendelijkheid

Op het strand wil je de wind door je haren, de zon in je ogen en terugkomen met het zand overal. Wij zien het als onze taak om voor iedereen, jong en oud, deze beleving mee naar huis te geven.

Niets is fijner dat dat je als klant weet met wie je contact hebt, dit geeft vertrouwen. Voor ons een speerpunt. Daarom zul je Chris altijd herkennen (ja, hij heeft echt zo’n grote lach en een kaal hoofd) en weet je bij wie je terecht kan voor al je vragen. We helpen graag!

waarom?

In je handen voel je de wind aan de vlieger trekken. Het strand vliegt onder je door. Met je voeten vertel je de buggy precies waar je heen wil. Kitebuggyen is nog een stap moeilijker dan powerkiten, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, bepaal jij waar je heen wil en hoe hard.

voor wie?

Als je het vliegeren met grotere vliegers (powerkiten) goed door hebt, is het kitebuggyen een logische volgende stap: de krachten die je hebt leren beheersen kun je nu gaan gebruiken om in de buggy over het strand te vliegen. 

en verder ...

Kite buggy leer je het best tijdens een workshop. We nemen eerst op een open plek de basis van de vlieger door. Vervolgens leggen we uit hoe de buggy werkt en ga je een stuk rijden. We kijken naar je houding, vertellen je hoe je kunt versnellen en kunt afremmen en brengen je verschillende technieken bij om een bocht door te komen. Wanneer je dit allemaal door hebt, laten we je met een gerust hart zelf rijden en uren maken.

We verhuren onze Buggy’s ook. We vragen je dan wel om ons te overtuigen dat je het kan en weet wat je doet.

uitdaging
fysieke inspanning
fun

Prijzen & Informatie

don't think, just do it

Prijs

€59,- per uur

duur

1 uur, inclusief uitleg en begeleiding

wanneer

het hele jaar door

windkracht

3 – 6 Bft, 6 tot 26 knopen

reserveer direct

en ontvang jou perfecte dag uit!

locatie

badweg 92
Schiermonnikoog

bel / e-mail ons

+31 6 2410 34 52
info@bychrisopschier.nl

openingstijden

bel / e-mail kan altijd!

1 april t.m. herfstvakantie
vakanties, weekenden en bijzondere dagen altijd open. Overige dagen op aanvraag

winterseizoen – mobiel aanwezig

nog meer leuks

welke activiteit op schiermonnikoog kies jij?

Blokarten of strandzeilen op Schiermonnikoog is een prachtige manier om de kracht van de wind om te zetten in snelheid. met een beetje wind, vlieg je al snel over het strand. Het is uitdagend, spannend en tegelijkertijd eenvoudig te leren.
Kun je al zeilen of Blokarten? Dan is een minieme uitleg voldoende om meteen aan de slag te kunnen. Maar ook voor beginners is blokarten zo te leren. Binnen 10 minuten rij je al zelfstandig over het strand van Schier!

Verder lezen

suppen Schiermonnikoog

Suppen op schiermonnikoog Suppen Schiermonnikoog KWALITEIT Chris vindt kwaliteit uiterst belangrijk. Als klant vindt je…

Verder lezen

Schuilt er in jou een ware avonturier en heb je altijd al willen deelnemen aan Expeditie Robinson? Dan is dit dé kans! Net zoals bij het gelijknamige, populaire televisieprogramma wordt ook bij onze Expeditie Schierin team gestreden voor de overwinning. Hindernisbanen, immuniteitsproeven en naturllijk een finale proef. Een avontuurlijke, uitdagende activiteit voor de echte strijders!

Verder lezen