snelheid op schiermonnikoog

Blokarten / strandzeilen

Chris vindt kwaliteit uiterst belangrijk. Als klant vind je dit in ieder detail terug. De zorg voor de materialen, omgeving, maar vooral de hoge kwaliteit voor klantvriendelijkheid

Op het strand wil je de wind door je haren, de zon in je ogen en terugkomen met het zand overal. Wij zien het als onze taak om voor iedereen, jong en oud, deze beleving mee naar huis te geven.

Niets is fijner dat dat je als klant weet met wie je contact hebt, dit geeft vertrouwen. Voor ons een speerpunt. Daarom zul je Chris altijd herkennen (ja, hij heeft echt zo’n grote lach en een kaal hoofd) en weet je bij wie je terecht kan voor al je vragen. We helpen graag!

blokarten schiermonnikoog

waarom?

Blokarten of strandzeilen op Schiermonnikoog is een prachtige manier om de kracht van de wind om te zetten in snelheid. Met een beetje wind vlieg je al snel over het strand. Het is uitdagend, spannend en eenvoudig te leren.

Kun je al zeilen of Blokarten? Dan is een korte uitleg genoeg om meteen aan de slag te gaan. Ook voor beginners is blokarten eenvoudig te leren. Binnen 10 minuten rij je zelfstandig over het brede Noordzeestrand van Schier!

voor wie?

Blokarten is voor iedereen geschikt: jong en oud. Als de wind toeneemt, neemt het spektakel ook toe. Bij een stevige wind gebruiken we kleinere zeilen. Hierdoor blijft het veilig en  verantwoord. Ook kinderen kunnen zelfstandig een Blokart besturen. Een enkele Blokart, of duo kart (met ouder).

en verder ...

We Blokarten in principe het hele jaar door. Het is een toegankelijke sport die geen grote lichamelijk inspanningen vergt. Blokarts worden per uur verhuurd: je kunt dus met meerdere personen één Blokart huren.

Voor grotere groepen bieden we een combinatie van activiteiten. Zodat alle leden van de groep continu in beweging zijn. Denk bijvoorbeeld aan zee-suppen, powerkiten of discgolf. Genieten van een drankje op ons terras (met uitzicht op de Noordzee) is ook een optie. 

uitdaging
fysieke inspanning
fun

Prijzen & Informatie

don't think, just do it

Prijs

€30,- per blokart per uur

duur

1 uur, inclusief uitleg en begeleiding

wanneer

het hele jaar door

windkracht

3 – 6 Bft, 6 tot 26 knopen

reserveer direct

en ontvang jou perfecte dag uit!

locatie

Badweg 92
Schiermonnikoog
(op het Noordzeestrand,
einde Badweg rechts)

openingstijden

Hele jaar geopend (buiten de zomermaanden graag reserveren).

Loop in de vakanties, weekeinden en bijzondere dagen gerust langs. Dan zijn we er natuurlijk!

 

nog meer leuks

welke activiteit op schiermonnikoog kies jij?

Blokarten of strandzeilen op Schiermonnikoog is een prachtige manier om de kracht van de wind om te zetten in snelheid. met een beetje wind, vlieg je al snel over het strand. Het is uitdagend, spannend en tegelijkertijd eenvoudig te leren.
Kun je al zeilen of Blokarten? Dan is een minieme uitleg voldoende om meteen aan de slag te kunnen. Maar ook voor beginners is blokarten zo te leren. Binnen 10 minuten rij je al zelfstandig over het strand van Schier!

Verder lezen

suppen Schiermonnikoog

Suppen op schiermonnikoog Suppen Schiermonnikoog KWALITEIT Chris vindt kwaliteit uiterst belangrijk. Als klant vindt je…

Verder lezen

Schuilt er in jou een ware avonturier en heb je altijd al willen deelnemen aan Expeditie Robinson? Dan is dit dé kans! Net zoals bij het gelijknamige, populaire televisieprogramma wordt ook bij onze Expeditie Schierin team gestreden voor de overwinning. Hindernisbanen, immuniteitsproeven en naturllijk een finale proef. Een avontuurlijke, uitdagende activiteit voor de echte strijders!

Verder lezen